Tips en Tricks om de leukste schoolfoto te krijgen.

Tips bij het aankleden:

Wij adviseren u om uw kind niet in geheel witte of zwarte kleding naar school te laten komen, aangezien dit de foto wat saai en flets kan maken.

Een witte blouse op een spijkerbroek kan bijvoorbeeld weer wel.

Felle kleuren doen het ook altijd goed. Kleine accessoires, zoals een haarband of horloge zijn leuke details op een portretfoto.

Zorg wel dat het geheel niet te druk wordt. Voor sommige kinderen is het prettig om thuis even te oefenen met het “poseren”.

Op deze wijze kunnen ze in een vertrouwde omgeving gewend raken aan de camera.

Onze werkwijze:
Wij proberen om elke foto buiten te maken, tenzij het weer dit niet toelaat. Of anders in overleg met de schoolleiding.

Door het gebruik van daglicht, een natuurlijke achtergrond en een speelse omgeving krijgen de foto’s een spontaan en levendig karakter.

Wanneer u meerdere kinderen op dezelfde school heeft zullen wij waarschijnlijk ook een “broer/zusfoto” maken. (dit bepaald de schoolleiding)

Bekijken en bestellen:
Wanneer de foto’s gemaakt zijn kunt u thuis rustig het resultaat bekijken en eventueel een bestelling plaatsen. U heeft al een fotopakket vanaf € 9,50!
Let op!   de foto’s worden ............datum gemaakt en deze zijn enkele dagen nadat ze zijn genomen te bekijken via de persoonlijke code die uw kind mee krijgt van school op bestel.fotodeleng.nl

Dit is een persoonlijke code en wordt 1x geleverd dus bewaar deze goed!
Bestelt en betaalt u in de aangegeven bestelperiode dan zit er bij set 2 en 3 een gratis 15x21 foto.

Ga naar onze website bestel.fotodeleng.nl voer hier de persoonlijke code in die op het kaartje van uw kind staat.

U kunt meerdere codes tegelijk gebruiken. Vul de rest van het formulier in en verzend uw bestelling.

(Afname van een fotopakket is niet verplicht u kunt ook losse foto’s of andere producten bestellen)

Uw bestelling online betalen via i-Deal.  Indien u niet online kan betalen! Laat het ons weten en we kijken naar een oplossing.
 

Levering:
Wij van Foto de Leng leveren 1 x op school de bestelde foto’s af, dit zal op ............datum gebeuren. Dit doen wij om verzendkosten voor u te voorkomen.

Wanneer u bestelt en of betaalt na de bestelperiode komen er verzendkosten bij en dan wordt de gratis foto ook niet meer meegeleverd.

Geachte ouder / verzorger .
Het kan altijd wel eens gebeuren dat er iets niet goed gaat met uw bestelling!
Wanneer er klachten zijn in verband u bestelling zoals de kleuren die niet goed zijn of de foto’s zijn te licht of te donker, laat het ons a.u.b. weten zodat we dit kunnen oplossen.

Wij hebben een speciaal mailadres aangemaakt om u snel te beantwoorden klacht@fotodeleng.nl maakt u hier a.u.b. gebruik van! op deze manier komt u bericht niet op de grote hoop terecht.
 

Informatie met betrekking opname datum en bestelperiode krijgt u via de school in de nieuwsbrief.

Home Schoolfotografie Info voor ouders Tips en Tricks