Schoolfotografie moet leuk zijn; ook voor school!

     Marcel & Denise

 

Bij voorkeur fotograferen wij buiten op het schoolplein of op een nabij gelegen groengebied zoals een parkje of speelplaats. Wanneer dit niet mogelijk is door de locatie van de school of bij slecht weer, dan hebben wij uiteraard ook diverse achtergronden om binnen te kunnen fotograferen.

We bespreken de wensen met de schoolleiding ten aanzien van de planning en de inhoud van de fotografie. Schoolfotografie vraagt om een hoge mate van vakmanschap en dat is wat Foto de Leng beheerst. Het maakt onze schoolfoto’s tot een groot succes bij scholen, kinderen en hun ouders.

Foto de Leng is een professionele schoolfotograaf met ruim 22 jaar ervaring in de fotografie. Wij staan garant voor constante kwaliteit.

Alle opnamen worden bij ons in huis afgewerkt zowel de standaard fotoafdruk als de foto op canvas. Wij drukken alleen af wat ouders bestellen hierdoor is het afval minimaal en zo dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.

Wij werken bij grotere scholen met een aantal vaste fotografen en vinden het leuk om met kinderen om te gaan, hierdoor ontstaat een ontspannen en prettige sfeer. De kinderen voelen zich direct op hun gemak.

Voor een mooie foto zijn achtergronden van groot belang, daarom komen wij eerst kijken naar de mogelijkheden die er op de locatie zijn.

Wanneer wij de foto's komen maken hebben wij alleen de groepsnaam nodig om bij te kunnen houden welke fotonummers er bij welke groep hoort.

Als we de leerlingen gefotografeerd hebben leveren wij de persoonlijk kaartjes met inlogcode na een week af op de school.

In overleg met de school leveren wij de foto's ongeveer na drieweken af op de schoollocatie. Wij zorgen er voor dat de foto's per groep worden aangeleverd en u hoeft ze alleen uit te delen. Het voordeel hiervan is dat ouders in deze bestelperiode geen verzendkosten betalen. Na deze bestelperiode rekenen wij verzendkosten en worden de foto's per post naar huisadres verzonden.

De betaling van de bestellingen gaan allemaal via i-deal online betaling zorgt ervoor dat de school hier niet met zakjes geld hoeft te werken.

Voor de school zelf (Leerkrachten):

Alle leerkrachten krijgen een fotoset 2 inclusief een teamfoto wanneer deze is gemaakt.

Van elke kind krijgt de school een digitaal portret voor het leerlingsysteem.

 

Verwerkersovereenkomst:
in het gedeelte hieronder kunt u de laatste versie van de verwerkersovereenkomst downloaden.
Wanneer er hier vragen over zijn dan beantwoorden wij deze graag!

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op.

Gaat uw vraag over schoolfotografie? Vermeld u dan a.u.b. de naam van de school en plaats

Home Schoolfotografie Informatie voor scholen